Maksu- ja toimitusehdot

1. TILAUS-JA MAKSUEHDOT

Asiakkaan tulee olla 18-vuotta täyttänyt oikeustoimikelpoinen henkilö. Tilatut tuotteet toimitetaan yleensä postitse. Suuremmat lähetykset Kiitolinjan kautta.Toimitukset vain kotimaahan. Ostokset voi maksaa etukäteismaksuna erillisellä laskulla SEPRATECin tilille tai PAYTRAIL OYJ:n palvelun kautta suomalaisia pankki- tai luottokortteja käyttäen. Tilauksen tekemisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi, jos antamasi sähköpostiosoite on voimassaoleva ja toimiva. Jos haluatte nopeuttaa tilauksen käsittelyä voitte soittaa (puh. 040-900 9333) etukäteen ja sopia toimintatavasta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830

www.paytrail.com

Luottokorteilla tehdyistä ostoksista peritään 2,5 % maksutapalisä.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla,

SEPRATEC toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa PAYTRAIL OYJ.

Paytrail-tili

Mitä jos verkossa ostaminen olisikin helpompaa?
Miltä kuulostaisi turvallinen ostaminen verkossa ilman toistuvaa korttitietojen ja pankkitunnusten syöttämistä? Meillä se on nyt mahdollista! Lisäsimme maksutapavalikoimaamme Paytrail-tilin, joka tekee verkossa ostamisesta helpompaa. Kokeile ihmeessä! Rekisteröidy ja liitä korttitietosi (debit tai credit) käyttäjätiliisi vain kerran. Palvelu on ilmainen.

Näin se toimii
1. Siirry verkkokaupassa maksamaan ostoksesi. Luo ilmaiset Paytrail-tunnukset maksun yhteydessä, tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja jatka maksamaan.
2. Lisää maksukortti (debit tai credit). Kortin tallentaminen ja maksaminen on turvallista.

Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan Paytrail.comissa ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi. Jatkossa vahvistat ostoksesi yksillä tunnuksilla tuhansissa eri verkkokaupoissa!


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


2. REKISTERÖITYMINEN

Asiakas voi halutessaan rekisteröityä verkkokaupassa SEPRATECin asiakkaaksi. Asiakas voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä. Rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä annettuja yhteystietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.


3. TOIMITUSKULUT

Toimituskulut ovat alkaen 8,00 euroa sis. alv24% (Postipaketti). Yli 500 euron arvoiset tilaukset toimitetaan rahtivapaasti. Mahdolliset jälkitoimituslähetykset toimitetaan kuluitta. Aurinkokeräimien ja keräinpakettien hinnat sisältävät Kiitolinjan rahdin. Tavarat toimitetaan yleensä postipakettina pl. aurinkokeräimet ja keräinpaketit.


4. TOIMITUSAIKA

Arvioitu toimitusaika on 3 työpäivää. Pidemmistä toimitusajoista pyritään ilmoittamaan sähköpostilla. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa olennaisesti myöhästyvä tuote ilmoittamalla siitä meille. SEPRATEC pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.


5. PALAUTUS-JA VAIHTO-OIKEUS

Tuotteilla on 14 päivän palautus-ja vaihto-oikeus. Vaihto-oikeus ei koske käytettyinä myytäviä eikä alennushintaisia poistotuotteita. Tuotteiden täytyy olla avaamattomia ja käyttämättömiä. Postiennakolla lähetettyjä palautustuotteita ei lunasteta. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus puhelimitse  040-900 9333 tai sähköpostitse osoitteeseen info@sepratec.fi ennen tuotteen palauttamista. Palautuksen mukana oleva lähetyslista ja tilinumero nopeuttavat rahojen palautusta. Itellan kautta tehtävät palautukset on lähetettävä asiakaspalautuksena Itellan toimipisteestä.

Schenkerin tms. kautta toimitettujen suurikokoisten lähetysten palauttamisesta on aina sovittava SEPRATECin kanssa erikseen.


6. HINNAT

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%. Tuotteet myydään verkkokaupassa kulloinkin esillä olevilla hinnoilla.


7. FORCE MAJEURE

SEPRATEC ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai viivästyy meidän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan seikan kuten sodan, luonnonmullistuksen, vienti- ja tuontikiellon, viranomaisen päätöksen, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisen, työselkkauksen ja muun palvelun tuottajan tai sen hankkijoiden toimintaa vaikeuttavan tai toiminnan estävän seikan vuoksi.


8. RIITATAPAUKSIEN RATKAISU

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuvien riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Jatka